O nama

Dobrodošli u Infobit d.o.o. poduzeće

Tko smo

Infobit d.o.o. je informatičko i knjigovodstveno poduzeće, dugogodišnje tradicije sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirani smo za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje informacijskih sustava. Uz informacijske sustave, nudimo kompletne računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Naša misija

Misija poduzeća je razumijevanjem potreba klijenata kontinuirano razvijati proizvode i usluge. Ujediniti poslovna znanja, iskustvo i tehnologiju za stvaranje prepoznatljivih i pouzdanih proizvoda te kvalitetnija rješenja u svrhu povećanja vrijednosti poduzeća kroz pružanje stručnih usluga.

Što radimo

Proces suradnje u 6 koraka

01.

Dogovor

Prvi korak je dogovoriti uvjete koji se objedinjuju Ugovorom, kako bi se obje strane zaštitile, te kako ne bi došlo do neželjenih nesporazuma za vrijeme trajanja posla. 

02.

Priprema

Infobit vrši pripremu koju prezentira klijentu gdje se prema potrebi obrađuju dodatni detalji za bolji krajnji ishod. 

03.

Razvoj

Naši stručnjaci se prema dogovoru i pripremi okreću poslu kako bi sve napravili u vremenskom okviru na profesionalan način.

05.

Implementacija

Po završetku razvoja vrši se instalacija koju naši stručnjaci prezentiraju korisnicima.  

04.

Testiranje i edukacija

Testna faza je vrijeme u kojem su uključene obje strane te se uklanjaju “bugovi” koji ometaju rad i dorađuju se detalji. Također, nužno je educiranje svih korisnika za olakšano razumijevanje i korištenje samog proizvoda.

06.

Održavanje

Ukoliko se korisnik odluči na usluge održavanja, dostupni smo 24h sedam dana u tjednu.

Zašto nas odabrati?

Kao poduzeće s visokim stupnjem odgovornosti prema našim klijentima, pružamo usluge definirane željama klijenta te ih usklađujemo u skladu s njihovim financijskim mogućnostima.

Zaposlenici našeg poduzeća raspolažu širokim spektrom znanja iz područja ekonomije i informatičkih tehnologija, a stalno usavršavanje je obvezno kako bismo mogli pratiti sve trendove koje nalaže današnje tržište.

Osiguravamo da svaki započeti projekt bude u najmanju ruku u skladu s vašim očekivanjima, što mogu potvrditi naši stalni klijenti.

Naše višegodišnje iskustvo u područjima ekonomije i informatike, garancija je za povećanje vaše produktivnosti, kvalitete i uspjeha.

24 h dnevno te 7 dana u tjednu je potpora koju garantiramo našim klijentima i nikad nije krivo vrijeme za kontaktirati nas. 

Zvuči kao prazna fraza, ali mi uistinu slušamo Vaše ideje, planove i ciljeve kojima težite, te na temelju toga odabiremo najbolja i najprimjerenija rješenja kreirana isključivo za Vas. Svakom projektu se posebno posvećujemo i pažljivo radimo na njemu.

Brojevi...

Neki od podataka za koje smatramo kako će u bliskoj budućnosti rasti u skladu s razvojem i napretkom poduzeća.

1
Zadovoljni klijenti
100
Izvedeni projekti
1 +
Instalacije
1 K+
Linije kodova

Partneri

Neki od naših cijenjenih partnera.


Opći podaci

OIB: 85979426711

M.B. 03501469

Zagrebačka banka HR2923600001101286244

OTP banka HR2724070001100415097

 

 

 INFOBIT d.o.o. je poduzeće registrirano u Sudski registar pod brojem 080283851 u Zagrebu kao djelatnost za Proizvodnju računala i periferne opreme (26.20) na adresi Medveščak 47. Temeljni kapital iznosi 177.800,00 HRK, uplaćen je u cjelosti, a financiran je 100% domaćim kapitalom. Osnivač poduzeća je Ivan Cigić koji  je ujedno i prokurist, dok je direktor Daria Cigić.